Esthetische tandheelkunde

Natuurlijk - je tanden hebben een functie en je wilt goed en pijnloos kunnen kauwen. Maar we besteden met zijn allen ook veel en graag aandacht aan een mooi gebit, gaaf en natuurlijk ogend. 

De huidige technieken zijn zo geavanceerd dat je kunst niet meer van echt kunt onderscheiden. Met die laatste technieken kunnen wij een bijdrage leveren aan je zelfvertrouwen. Praten en lachen kan (weer) zorgeloos en spontaan! Onder esthetische tandheelkunde vallen onder andere facings, kronen, het bleken van tanden en orthodontie.

Facings

Facings corrigeren onvolkomenheden van je tand door middel van een porseleinen schildje dat voor de tand wordt geplaatst. Lees meer...

Kronen & bruggen

Als er bijvoorbeeld een groot stuk tand of kies is afgebroken kan een kroon de oorspronkelijke vorm en functie van een tand terug geven. Lees meer...

Tanden bleken

Ben je niet tevreden over de kleur van je tanden, dan kan een bleekbehandeling de oplossing zijn. Lees meer...

Orthodontie

Rechte tanden zijn mooier dan scheve. Ook orthodontische behandelingen kunnen je gebit dus verfraaien. Lees meer...

 

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).