Wat wij belangrijk vinden

Wij maken een bezoek aan de tandarts leuker. Dat is wat ons drijft en dit zie je terug in alles wat we doen.

Onze specialisten werken samen met jou om je lach stralend te houden. Ze geven je een goed gevoel en werken met de hoogste nauwkeurigheid. 

De uitgangspunten voor onze mondzorg op een rij:

  • Jij staat centraal

  • Je mag de hoogst mogelijke kwaliteit mondzorg verwachten

  • We proberen waar mogelijk kosten te besparen 

  • We houden de sfeer in de praktijk ongedwongen en willen dat zowel cliënten als medewerkers zich op hun gemak voelen

 

De tandarts moet zijn werk goed doen

De kwaliteit van onze zorg staat niet ter discussie. Om dat zo te houden, zijn onze tandartsen nauw betrokken bij de ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze volgen bijscholingen en doen mee aan intercollegiale toetsingen. Regelmatig beoordelen wij nieuwe materialen. En als ze een verbetering zijn voor onze cliënten of de praktijk, passen we ze toe. Datzelfde geldt voor nieuwe behandelmethodes. 

 

Ook houden de collega’s onderling elkaar scherp. Er zijn regelmatig werkoverleggen en behandelplan besprekingen. Of het nu gaat om een prothese, een implantaat of een kroon, directe communicatie tussen de specialisten onderling is noodzaak om te voldoen aan de hoge eisen die eraan worden gesteld.

Onderdeel van onze missie: alles onder één dak

We bieden alle tandheelkundige zorg aan onder één dak in onze tandartspraktijk in Hardinxveld. Dat vinden we belangrijk, want dan kun jij gewoon op je vertrouwde locatie blijven, bij vertrouwde gezichten.

In onze praktijk werken preventieassistenten, mondhygiënisten, een tandtechnicus, tandartsen en tandarts specialisten.

Lees hier meer over onze diensten of kijk bij ons binnen.

 

Op zoek naar een tandarts in Hardinxveld? Meld je aan.

 

 

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).