Onze missie

 

VECVM hanteert een aantal uitgangspunten:

  • Wij verlenen kwaliteit hoogwaardige zorg waarbij de patiënt centraal staat
  • Wij verlenen doelmatige zorg via efficiëntie en kosten besparende prijzen
  • Wij creëren een prettige ongedwongen omgeving waarin de patiënt maar ook zorgverleners zich op hun gemak voelen

Kwalitatief hoogwaardige zorg en efficiënte zorg verlenen wij doordat wij het hele scala aan tandheelkundige zorg in eigen huis aanbieden: van basiszorg tot topzorg. Daarom werken in onze praktijk preventie assistentes, mondhygiëniste, tandtechnicus, tandartsen en tandarts specialist.

VECVM beschikt over specialisatie op het gebied van:

  • Implantologie
  • Kleine chirurgische ingrepen
  • Orthodontie
  • Kindertandheelkunde
  • Tandheelkunde
  • Parodontologie (tandvlees)
  • Endodontie (wortelkanaalbehandeling)

Verder hebben wij een uitgebreid netwerk met gespecialiseerde praktijken en ziekenhuizen op het gebied van kinder- en angstbehandelingen, parodontologie, implantologie, mondheelkunde en orthodontie, endodontie waar wij naar toe kunnen verwijzen. Deze specialisten werken graag met ons samen. Wij werken met een tandtechnisch laboratorium in onze praktijk. Daarmee kunnen wij een nog hoger niveau van zorg realiseren. Want of het nu gaat om een prothese, een implantaat of een kroon, direct communicatie tussen tandarts en laboratorium is noodzaak om te helpen aan de hoge eisen die eraan worden gesteld.

Zien wij de toekomst
De tandartsen zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen op hun vakgebied. Regelmatig beoordelen wij nieuwe materialen en passen die toe als we vinden dat ze een verbetering zijn t.a.v. de bestaande materialen. Voortdurend evaluren wij nieuwe behandelmethodes en gaan die toepassen als er een verbetering mogelijk is. Er zijn regelmatige werkoverleggen en behandelplan besprekingen. De tandartsen volgen bijscholingen en doen mee met intercollegiale toetsingen mee.

 

 

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12.00 en 13.30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tussen 12.00 - 13.30 uur bellen naar: 0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen en kunnen daardoor dezelfde dag worden behandeld.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst: 0900 - 1515 (Centrale Doktersdienst).