Kwaliteitsregister

Naast een prettig gevoel bij de praktijk, wil je er ook zeker van zijn dat je tandarts goed werk levert. Kwaliteit is onderdeel van onze missie. 

Tandarts van Eck staat ingeschreven bij het KRT, hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. 

Dit betekent voor jou als cliënt dat de deskundigheid van je tandarts gewaardborgd is, onder meer in de vorm van geaccrediteerde bij- en nascholing en intercollegiaal overleg. Het KRT slaat de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden cliënten. 

Dit doen zij door de kwaliteitszorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken. Zij controleren de kwaliteit van de tandarts als professional, in het belang van zowel de beroepsgroep als de patiënt. Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie staan dan ook hoog in het vaandel.

Praktijkvisitatie

Op 11 juni 2019 is onze praktijk gevisiteerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen. Voor de visitatie van mondhygiënisten werkt KNMT samen met de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Lees hier meer over deze visitatie.

knmt-gevisiteerd-groot.jpg

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).