Onze tandartspraktijk

Tandartspraktijk Van Eck centrum voor mondzorg is een bekende in Hardinxveld-Giessendam. Gevestigd aan de karakteristieke Rivierdijk 750. Op deze unieke locatie, aan de dijk, met uitzicht over het rustgevende water, voelen onze cliënten zich meteen op hun gemak. En dat is nu precies wat we willen bereiken!

Hier lees je meer over wat wij belangrijk vinden. En hier kun je bij onze tandartspraktijk binnenkijken

Wat ons uniek maakt

Eigenaar en tandarts drs M.J.A. van Eck:

"Als klein jongetje hielp ik al mee in de praktijk. Dat was nog in het oude dijkhuis, waar regelmatig het hele trappenhuis werd gevuld door wachtenden op het spreekuur van mijn vader drs. H. van Eck, een bevlogen tandarts.

Dit leidde tot mijn studie Tandheelkunde aan de Universiteit van Utrecht, en tot een maatschap van vader en zoon. We hadden een weergaloze band, en stimuleerden elkaar zeer, zowel met beproefde technieken, als met de allernieuwste toepassingen. Onvergetelijk zo met hem te hebben mogen samenwerken.

Wat hij gestart heeft, zetten wij nu voort: een tandartspraktijk die het leuker maakt.”

Zoek je nog een tandarts in Hardinxveld-Giessendam? Wij nemen weer nieuwe cliënten aan! Hier kun je je aanmelden.

 

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).