Privacy verklaring

Via de websites www.tandartspraktijkhardinxveld.nl van Van Eck Mondzorg Giessenburg worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Van Eck Mondzorg Giessenburg respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij het offerteformulier om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. 
Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • IP-adres

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website
  • het verbeteren van onze dienstverlening
  • opstellen van persoonlijke offertes

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen zoals een SSL certificaat en domeinnaamservers met DNSSEC.

De e-mail van Van Eck Mondzorg Giessenburg wordt gehost bij De Webmakers Gorinchem en Oxillion Enschede alwaar verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Als u ontact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Oxillion Enschede.

Verstrekking aan derden
Van Eck Mondzorg Giessenburg verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens
U kunt uw klantgegevens opvragen via e-mail. Indien u aanpassingen wilt aan uw eigen gegevrens kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail waarna wij ze zullen aanpassen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@dewebmakers.nl.

Cookies
Van Eck Mondzorg Giessenburg hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Op dit moment maakt Van Eck Mondzorg Giessenburg nog geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Van Eck Mondzorg Giessenburg sluit niet uit dat er in de toekomst cookies op de website gebruikt gaan worden. Raadpleeg bij twijfel dus eerst deze privacy policy die altijd up-to-date is

Over deze verklaring

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
Van Eck Mondzorg Giessenburg behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Van Eck Mondzorg Giessenburg via:

Rivierdijk 750
3371 EK Hardinxveld-Giessendam


info@vaneckmondzorg.nl

Telefoon 0184-612181

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 15 mei 2018

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12.00 en 13.30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tussen 12.00 - 13.30 uur bellen naar: 0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen en kunnen daardoor dezelfde dag worden behandeld.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst: 0900 - 1515 (Centrale Doktersdienst).