Nieuwe tandartsen en mondhygiëniste maken onze praktijk nog aangenamer

Samen zorgen we ervoor dat u stralend kunt lachen. Daar doen we alles aan. Natuurlijk begint dit ook met onze medewerkers. We ‘zitten met onze handen in uw mond’ dus we vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Mogen wij u daarom even voorstellen aan vier van onze medewerkers? Sinds maart versterken zij ons team.

Nieuwe tandartsen in het team

Maria.jpg

Tandarts Maria Vahrenhorst viel op door haar uitgebreide ervaring en de vele bijscholingen. Dit sluit perfect aan bij ons streven om nauw betrokken te blijven bij ontwikkelingen in het vakgebied. Tandarts Vahrenhorst runde jarenlang een eigen praktijk, geeft les aan vijfdejaarsstudenten aan de Universiteit van Amsterdam en volgde onder andere cursussen om angst voor de tandarts bij volwassenen en kinderen te verminderen.
Ze werkt afwisselend op onze locaties in Giessenburg en Hardinxveld-Giessendam.

Daphne.jpg

Ook tandarts Daphne Piket is een aanwinst voor het team. Naast haar werk bij Van Eck Mondzorg is zij tandarts in de tandartsspoedpraktijk van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Hier verleent ze spoedeisende hulp gericht op tandklachten. Een bijzondere en zware functie, waaruit haar nauwkeurigheid en doeltreffendheid blijkt. Tandarts Piket werkt op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam.

Marco.jpg

Verder sluit prothese tandtechnicus Marco Nieuwburg een dag in de week aan op de locatie in Giessenburg. Als zelfstandige legt hij zich al jaren toe op het maken van gebitsprotheses en plaatjes. Vanzelfsprekend heeft hij de nodige kennis, maar Nieuwburgs innovatieve mindset en klantgerichte denken maakten het onderscheid.

Mondhygiëniste minstens zo belangrijk als tandarts

Oznur.jpg

Daarnaast verwelkomde Van Eck ook mondhygieniste Öznur Genc in het team. Er waren al twee mondhygiënisten in dienst, maar wij vinden dat de rol van mondhygiënist minstens zo belangrijk is als die van tandarts. Voorkomen is immers beter dan genezen! Genc heeft ervaring opgedaan bij verschillende praktijken en zal nu nauw samenwerken met de cliënten van Van Eck in Hardinxveld-Giessendam om gebitsproblemen te voorkomen.

Tandarts en eigenaar M.J.A. van Eck: ‘Ik ben zeer trots op de toevoeging van deze vier toppers aan het team en zie uit naar een fijne samenwerking. Maar bovenal is de uitbreiding in het belang van onze cliënten. We weten dat veel mensen een tandartsbezoek liever onderaan de takenlijst zetten. Wij doen alles voor een lach. Letterlijk. Natuurlijk bieden we kwalitatieve zorg, maar het is vooral ook de manier waarop we dat doen. Cliënten en onze medewerkers; we staan niet tegenover elkaar. En onze tandartsen hebben onderling overleg om gezamenlijk tot een hoger niveau te komen. Zo zorgen we met elkaar voor een stralend gebit. En die lach.’

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van ma – do tussen 08:00 en 12:00 en van 13:30 tot 17:00 en op vr van 08:00 tot 12:00 op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12:00 en 13:30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op ma – do tussen 12:00 – 13:30 bellen naar:  0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen. Wanneer u belt vòòr 10:30 doen wij ons best u dezelfde dag te zien. 

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst:  0900-8602 (Centrale Doktersdienst).