hervatting tandheelkunde

Nieuw

Ook u zult het nieuws volgen en gehoord hebben dat de tandheelkunde weer hervat is, echter.. dit is met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Om een voorbeeld te noemen… u kunt niet met teveel personen in de wachtkamer zitten.. het 1½ meter afstand beleid moeten ook wij blijven handhaven!

Wij zullen dus selectief patiënten oproepen, waarvan wij denken dat een behandeling op korte termijn noodzakelijk is.

Mocht u klachten hebben waarvan u denkt dat die ook in deze categorie vallen, meld het ons! Wij zullen u oproepen, zodra wij u kunnen plaatsen bij één van onze tandartsen.

Ook patiënten voor orthodontie zullen zodra het kan een oproep krijgen.

 

Wij zijn iedere morgen van 8 tot 12 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Stel ze gerust!

In de middag zijn wij bereikbaar voor spoed op ons spoednummer. (zie website)

U kunt uw vragen ook stellen via info@vaneckmondzorg.nl

 

Wat betreft de afspraken die kunnen wachten; Wij zullen bij volledige opening van onze praktijk voor reguliere behandelingen contact met u opnemen en u een nieuwe afspraak geven.

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij hopen u in goede gezondheid te zijner tijd weer in de praktijk te ontmoeten.

sbericht

Bereikbaarheid en Spoedgevallen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch (ook spoedgevallen) zijn wij bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0184 - 612181 . Tussen 12.00 en 13.30 uur hebben wij lunchpauze.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tussen 12.00 - 13.30 uur bellen naar: 0184 - 613374 . Belangrijk: Spoedklachten krijgen voorrang op de reguliere behandelingen en kunnen daardoor dezelfde dag worden behandeld.

Spoedgevallen buiten praktijkuren

Buiten onze praktijkuren kunt u bij ERNSTIGE PIJN of SPOED bellen naar het nummer van de Centrale Doktersdienst: 0900 - 1515 (Centrale Doktersdienst).